Ons assortiment

Over Studio Proud

Welkom bij Studio Proud! Bij Studio Proud zijn we gepassioneerd honden accessoires merk  en willen we ervoor zorgen dat onze honden klanten stijlvol en comfortabel kunnen zijn met onze prachtige selectie van hondenaccessoires. Wij zijn een toegewijde webwinkel die hoogwaardige producten aanbiedt om aan de behoeften en smaak van zowel hondenbezitters als hun geliefde viervoeters te voldoen.

Bij Studio Proud begrijpen we dat je hond een speciale plek in je hart heeft. Daarom zijn al onze producten zorgvuldig geselecteerd en met liefde ontworpen om een combinatie van kwaliteit, stijl en functionaliteit te bieden. We willen dat je hond zich comfortabel voelt en er tegelijkertijd geweldig uitziet, of het nu gaat om een trendy halsband, een gezellige hondenmand of andere accessoires.

Onze inspiratiebron Eddie, een levendige en speelse viervoeter, heeft een belangrijke rol gespeeld bij het vormgeven van Studio Proud. Eddie’s heeft  ons geïnspireerd om creatieve en unieke hondenaccessoires te ontwikkelen die passen bij de individuele smaak en behoeften van hippe en trendy honden en hun eigenaren. Eddie is de bron van Studio Proud en heeft ons geholpen om een opwindende collectie producten samen te stellen.

We zijn er trots op dat we een diverse en uitgebreide collectie hondenaccessoires aanbieden, variërend van praktische items tot modieuze stukken. Of je nu op zoek bent naar duurzame automanden, stevige riemen of hoogwaardige verzorgingsproducten, we hebben alles wat je nodig hebt om je trouwe metgezel te verwennen.

Ons team bij Studio Proud bestaat uit hondenliefhebbers die zich inzetten om de beste winkelervaring te bieden. We staan bekend om onze vriendelijke klantenservice en zijn altijd beschikbaar om te helpen met vragen, advies of speciale verzoeken. Jouw tevredenheid en het welzijn van je hond zijn onze hoogste prioriteit.

We willen dat je vertrouwen hebt in je aankopen bij Studio Proud. Daarom streven we naar transparantie en bieden we gedetailleerde productbeschrijvingen, maatinformatie en afbeeldingen van hoge kwaliteit om je te helpen de juiste keuzes te maken voor je hond. Bovendien bieden we een soepele en veilige online winkelervaring, waarbij je bestelling snel en zorgvuldig wordt verwerkt en verzonden.

Bedankt dat je voor Studio Proud hebt gekozen. We zijn vereerd om een rol te spelen in het leven van jouw hond en we kijken ernaar uit om je te voorzien van hoogwaardige hondenaccessoires die zowel jou als je trouwe metgezel blij maken.

Klantenservice

Wij wensen je veel plezier met het winkelen op studioproud.com. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van onze diensten, kijk dan even bij veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

We keep growing

2018

Studio Proud opgericht door Lizzy Hofmans

2019

Lancering van de eerste honden accessoires designs.

2020

Opening eerste kantoor

2021

Lancering van nieuwe product lijnen: hondenvoer, natuurlijke verzorging en automanden

2022

Personaliseren van producten is nu mogelijk & opening van honden trimsalon

2023

Be continued….

Meet our team

Lizzy Hofmans & Eddie

Owner

Met haar hondje Eddie is zij de webshop studioproud.com begonnen. Na lange zoektocht naar leuke halsbandjes en riemen voor Eddie is zij zelf maar begonnen met ontwerpen. Dat was het begin van een mooie assortiment van Studio Proud.

Zoë Toebak

Director of first impessions

Haar ‘first impression’ is indrukwekkend. Zij snapt als geen andere hoe ze een klanten kan overtuigen met de juiste marketing tools waarom ze voor Studio Proud moeten kiezen. Verder houdt ze van klanten. Ze zal er alles aan doen om elke klant een blije klant te laten zijn.

Nik de Jong

Marketing adviseur

Nik is de kracht binnen Studio Proud als het op marketing aankomt. Hij verzorgt de juiste tools zodat jullie regelmatig van Studio Proud horen.

Harmen van Heist

Financieel adviseur

Harmen is de rechterhand van Lizzy als het gaat over financiën. Harmen zorgt dat Studio Proud financieel gezond blijft.

Hana Jira & Posh

designer

Hana maakt alle ideen van Studio Proud tastbaar met haar skills. Zij is verantwoordelijk voor alle mooie prints en productfoto’s.